Egitimlerimiz

Ülkemizin gelecekteki, bilimsel, teknik ve teknolojik gelişimine yön verecek, Yüce Atatürk’ün bize gösterdiği “Çağdaş medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarak, lider ülke olma” hedefine ulaşmamızda rol oynayacak genç bilim adamlarını yetiştirmeyi amaçlayan Bal Koleji Anadolu Lisesi Türkiye’nin en önemli ve saygın eğitim kurumları arasında olmayı hedeflemekte.

Bal Koleji aklın ve bilimsel düşüncenin takipçisi, topluma yararlı bireyler olma hedefinde, daima mükemmelin arayışında, yeteneklerini kavramış, akademik gelişimin yanı sıra, çevreye, içinde yaşadığı topluma ve evrensel gelişmelere duyarlı aorgulayan, araştıran, üreten Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı genç bireyler yetiştirmeyi hedefleriz.

Öğrencilerimizi, ilgileri, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda kendilerini geliştirebilmeleri, yapılarına en uygun alanları seçmeleri, bu alanlar ile ilgili temel beceri ve bilgileri edinmeleri, kendilerine en uygun bölümlere sahip üniversitelere yerleşmeleri doğrultusunda destekleriz.

10. sınıftan itibaren öğrencilerimizi yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda seçmeli derslerle Fen Bilimleri, Türkçe-Matematik, Sosyal Bilimler veya Yabancı Dil alanlarından birine yönlendirir; Millî Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun, YGS ve LYS’ de en üst düzey başarı hedefi ile eğitim almalarını sağlarız.

Kategoriler

• Kategori yok